My Stickman Warfare blog .

Üdvözöllek a blogomban remélem tetszeni fog

GUN

Ez a fekete csapat, ők a lőfegyvereket részesítik előnyben és hummerrel járnak.

Fegyvereik:

M4A1
Az M4A1 a gunosok legjellegzetesebb fegyvere, szinte már a szimbólumukká vált. Nagy tűzereje van és percenként több száz töltényt képes kilőni. Kezelése egyszerű. Nagy távolságra is lehet vele pontosan lőni, de az már nagyobb szakértelmet kíván. Csapatmunkában is remekül használható, az első frontvonalból lőve gyorsan sok sticket képesek lelőni.
M82A1
Az M82A1 talán az egiyk legahalálosabb fegyver. Töltési ideje viszonylag nagy, de cserébe nagyon pontosan lehet messziről is kilőni embert. Kezelése valamivel nehezebb az M4A1-nél, de könnyen elsajátítható. Hátulról tudja támogatni a csapatot.
LAW
A LAW-ot nagyon későn fejlesztették ki a gunosok, naggyából egy időben a NOOB-bal. A tölténye földbe csapódáskor robban... Eleinte azonnal lehetett velük lőni, de az újabb modelleket közvetlenül lövés előtt kell megtölteni biztonsági okokból. Kezelése nehéz, jó ballisztikai érzék szükséges hozzá.
MP5A3
Különleges alakulatok kedvelt fegyvere. Könnyen kezelhető, kis méretű fegyver, ami utóbbi tulajdonságának kösznhetően szűk helyeken is remekül alkalmazható. Ennek köszönhetően főképp közelharcban lehet hatásos, különösen nagy tűzgyorsaságának köszönhetően. A világ számos pontján rengeteg kiegészítő létezik hozzá, amelyek növelhetik hatékonyságát. Sajnos, hozzánk az alacsony költségvetés miatt egy egyszerű, válltámaszos típus jutott el, így a közkedvelt rövid távú nagyítási lehetőség sincs meg rajta, köszönhetően a távcső hiányának. Távolról is pontos lövések leadására képes, egyetlen hátránya, hogy hamar válik pontatlanná, rángat, így valódi hatékonyságát valóban csak szűk, közelharci területen mutatja meg.

TECH

Ez a kék csapat, a háttértörténet szerint ők alkotják a technikailag fejlett nép maradékát. Plazmafegyverrel és anti-gravitációs járművel mennek.

Fegyvereik:

MPG
A Sziget történelmében az első fejlettebb fegyver. Plazmát lő, hihetetlenül pontosan. Remek fegyver minden távolságra. Használata hasonló az M4A1-hez.
QUADRO
A techesek továbbfejlesztették az M4A1-et, és így lett belőle az MPG sorozó verziója, a QUADRO. Az egyetlen probléma vele, hogy töltődnie kell, valamint nagyon nehéz, így lövés közben nem lehet vele mozogni. Csapatban picit hátul maradva megvárják a töltődést, majd ha ez megvan, szinte meg is nyerték az ütközetet.
NOOB
A LAW-hoz hasonlóan robban, de nem kell hozzá ballisztikai érzék, hiszen plazmát lő, viszont így a lövedéke nagyon lassú. Hátulról támogathatják a csapatot.
X72
Ez a tipikus tömegpusztító rakétasorozó cucc. A kis plazmarakéták szállnak össze-vissza és a környéken mindent atomjaikra bontanak.

Ezek a csapatok küzdenek egymás ellen az életben maradásért.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 1
Heti: 6
Havi: 4
Össz.: 3 672

Látogatottság növelés
Oldal: Csapatok és feygverek
My Stickman Warfare blog . - © 2008 - 2024 - mystickblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »